beats by dre cheap

Ne mogu da believe.........Ne samo to ne!!!!!!

Vedo povrijeđen.....Povrijedio ga kreten iz Hamburga Bastian Reinhardt

Vijest koja je šokirala sportsku javnost Bosne i Hercegovine, ali i Njemačke, te ostatka Evrope i svijeta, a koja se odnosi na povredu Vedada Ibiševića, fudbalskog A reprezentativca naše zemlje, danas je top tema evropskih medija, a posebno onih u Njemačkoj i BiH.

Ibišević je u prijateljskom susretu njegovog Hoffenheima protiv HSV-a, zadobio povredu ligamenata desnog koljena, zbog koje je hitno prebačen na dodatne preglede u njemački Heidelberg. Bespoštednost na terenu, koja ga je krasila tokom prvog dijela sezone, naš internacionalaca potvrdio je i u prijateljskom meču sa Hamburgerom.
Naime, Ibišević je povredu zadobio u 82. minuti, ali je na terenu ostao do posljednjeg sudijskog zvižduka, nakon čega je ustanovljeno da se radi o povredi ozbiljnije prirode koja bi našeg reprezentativca sa terena mogla udaljiti do kraja proljetnog dijela šampionata. Prema izvještajima njemačkih medija Ibiševića je povrijedio Bastian Reinhardt „veteran“ HSV-a, koji je u jesenjem dijelu Bundeslige odigrao 14 utakmica i zaradio tri žuta kartona.      

Njemački mediji još uvijek špekulišu o Ibiševićevoj povredi, a precizne informacije biće poznate nakon što naš reprezentativac obavi preglede u klinici u Heidelbergu.

„U slučaju da su ligamenti samo napukli, predviđa se da će Ibišević pauzirati dva, do tri mjeseca. Međutim, ukoliko magnetna rezonanca dijagnosticira rupturu ligamenata, prognoze nisu ohrabrujuće i u tom slučaju za Ibiševića je sezona završena“, pišu Nijemci.

Sport 4 Life
http://football4life.blogger.ba
15/01/2009 15:58