beats by dre cheap

Salihović , Miske i Ibišević u timu kola.

Briljatnim nastupima u 8. kolu Bundeslige, protekle subote, trojica naših reprezentativaca izabrani su u najbolji tim kola prema ocjenama izvještača njemačkog Kickera.

Sejad Salihović, Vedad Ibišević i Zvjezdan Misimović, oduševili su Njemačku, ali i kompletnu Evropu. Podsjetimo, Miske je u trijumfu Wolfsburga – 4:1, postigao prva dva gola u 5. i 34. minuti, a početkom drugog poluvremena asistirao je Madlungu za vodstvo od 3:0.

Salihović igrač kola

Ibišević i Salihović postigli su tri pogotka za Hoffenheim u gostujućem trijumfu protiv Hannovera (5:2). Prvi je dva puta zatresao protivničku mrežu, a Salihović je uz jedan gol upisao i dvije asistencije. Naš veznjak je u igru ušao u 63. minuti i odmah asistirao za izjednačenje, zatim pogodio za vodstvo, a nakon toga još jednom asistencijom pripremio i četvrti gol Hoffenheima. Dovoljno za epitet najboljeg igrača 8. kola!

Ibišević je trenutno najkorisniji igrač jedne od najjačih evropskih i svjetskih liga. Sa sccorom od 13 poena (devet golova i četiri asistencije), drugoplasiranom Patricku Helmesu iz Bayer Leverkusena bježi četiri poena (osam golova i jedna asistencija), a na trećem mjestu je Salihović sa osam poena (četiri gola i isto toliko asistencija). Na listi najkorisnijih igrača dobro se drži i Misimović koji je na diobi 5. mjesta (tri gola i četiri asistencije).

Sport 4 Life
http://football4life.blogger.ba
28/10/2008 22:31