beats by dre cheap

KK BOSNA U “NEMOGUĆOJ MISIJI”

Dvorana “Morača” u Podgorici jedna je od najtežih za “vađenje” kakvo je potrebno igračima i struci KK Bosna ASA BHT nakon domaćeg kiksa od Zagreba. No, ni u slučaju časnog poraza “studentima” se neće imati šta prigovoriti s obzirom da je Budućnost jedna od najboljih ekipa u regionu već godinama.

Iako su protekle sedmice trenirali smanjenim intezitetom Goran Ikonić i Nikola Vučurević našli su svoje mjesto u autobusu pa će tako predvoditi mlade saigrače do eventualnog podviga.

“Veoma je teško prognozirati pobedu. U stvari, protiv Podgoričana je nezahvalno obećati bodove, posebno na njihovom parketu, ali možemo garantovati maksimalnu borbenost i pravi pristup svih 40 minuta. Samo na taj način imaćemo kakvu-takvu šansu da se radujemo”, kaže Dušan Đorđević, Bosnin play, koji pokazuje da mu je forma u usponu.

Ovogodišnje pojačanje ekipe “studenata” zna kako igra Budućnost i koji je recept za uspjeh.
“Domaćin igra jako brzu i agresivnu košarku sa brzim protokom lopte. Ne smemo se upustiti u trku po parketu. Moramo biti mirni i koncentrisani. Ako nametneno naš način igra obavili smo pola posla”, tvrdi Đorđević.
Bosna je u Podgoricu otputovala dan ranije (petak), a sinoć su njeni igrači imali trening u terminu odigravanja utakmice (20.30 sati).

Sport 4 Life
http://football4life.blogger.ba
25/10/2008 10:05