beats by dre cheap

NIEMINEN “ISPUSTIO” FEDERERA

Nieminen vs. Federer

Roger Federer nije u pravoj formi, ali i ovo što do sada pruža dovoljno je za prolazak u naredno kolo ATP turnira u Baselu. Protiv Jarkka Nieminena nije imao lagan zadatak. Finac nikada nije nadigrao Švajcarca, a malo je nedostajalo da mu “skine” skalp baš na njegovom terenu. Dva puta su Federer i Nieminen igrali tie-break i oba puta je drugi igrač svijeta bio mirniji, koncentrisaniji.

Po istom receptu kao u prvom kolu Blake je izborio ostanak u Baselu. Iako je izgubio prvi set protiv Španca Oscara Hernandeza zaigrao je od početka drugog i na kraju se radovao. Ovo znači da se Amerikanac odmorio i da se polako vraća u “Top-10” odakle je nedavno ispao.

Del Potro je protiv Bohlija bio ubjedljiv, kao i sve bolji Italijan Bolelli koji je sa 6:4 i 6:2 nadigrao Granollersa. Nešto teži zadatak imao je Argentinac David Nalbandian protiv Kristofa Vliegena. Kao i prošle godine Nalbandian je u sve boljoj formi kako se bliži kraj godine.

ATP Basel, 2. kolo
Federer (Šva, 1) - Nieminen (Fin) 7:6(8), 7:6(1), Bolelli (Italija) - Granollers (Špa) 6:4, 6:2, Blake (SAD, 4) - Hernandez (Špa) 6:7(4), 6:2, 6:4, Del Potro (Arg, 3) - Bohli (Šva, WC) 6:3, 6:3, Nalbandian (Arg, 2) - Vliegen (Bel, Q) 6:4, 5:7, 7:6(4).

Sport 4 Life
http://football4life.blogger.ba
24/10/2008 13:21