beats by dre cheap

BECKHAM STIŽE U MILANO

BECKHAM STIŽE U MILANO

Drugu sezonu zaredom ekipa Los Angeles Galaxya neće igrati play off jer David Beckham i društvo drže tek peto mjesto Zapadne konferencije. To je idealna prilika da se Beckham priključi nekoj ekipi u Evropi, kao što je to prošle godine uradio sa Arsenalom.

Becks je uredno trenirao sa '' Topnicima'' kako bi ostao u formi, a mediji u Engleskoj su ga tada već vidjeli kao novog igrača Arsenala. To se nije dogodilo, David se vratio u Los Angeles.
I ovaj put se Beckham odlučio na taj potez, ali je destinacija nova. Svoju formu Beckham će pokušati zadržati trenirajući sa ekipom Milana. Glavni cilj Beckhama je povratak u prvih 11 reprezentacije Engleske.

Naravno da mediji u Italiji rade isto šo su radili u Engleskoj, pa već sada treninge Beckhama sa Milanom vide kao uvertiru potpisivanju ugovora.  - Da smo željeli angažovati Davida to bi smo uradili znatno ranije, ne sada. Davida bi smo uzeli u trenutku kada je napuštao Real, ali nismo tada pa nećemo ni sada ništa potpisivati - tvrdi potpredsjednik Milana Adriano Galliani

Sport 4 Life
http://football4life.blogger.ba
23/10/2008 12:26